A Himalája kristálysó

A Himalája kristálysó a bolygó legtisztább sófajtája, ami igen gazdag értékes ásványi anyagokban és energiában. A Himalája kristálysó mintegy 250 millió évvel ezelőtt jött létre, amikor a Himalája-hegység képződött. Mivel mechanikailag bányásszák, így ez a leghigénikusabb só a Földön: hihetetlenül tiszta, rózsaszínszínű anyagról van szó, amit a vas és más részecskék színeznek meg. A Himalája só kristályszerkezetű só - a bennük található energia a méretükkel arányos.

 

A Himalája só egy jó megoldás arra, hogy biztosítsuk a szervezet számára a természetes energiákat, amely akár 24 órán keresztül jelen lehet az emberi szervezetben. A Himalája só ezenfelül igen hatékonyan semlegesíti a pH-szintünket, amivel szintén számos betegséget meg lehet előzni. A himalája sóoldatot reggel, fél órával az étkezés előtt érdemes elfogyasztani. Ezzel fokozhatjuk a tápanyagok felszívódását, energetizálhatjuk a szervezetünket, illetve annak gyógyító tulajdonságait is felerősíthetjük.

 

Mi történik a szervezetben az 1%-os Himalája sóoldalt elfogyasztása után?

-A szervezet lúgosodik és helyreáll a só- és vízháztartás.

-A szervezet méregtelenítése beindul, a sejtek és a szövetek megfiatalodnak.

-A vér hígabbá válik, így a rossz koleszterin nem tapad le az erek falára, illetve maguk a vérerek is megerősödnek.

-A mikrokeringés felgyorsul és a vérnyomás normalizálódik.

-A sejtek értékes tápanyagokhoz jutnak, javul az anyagcsere és a tápanyagok felszívódása.

-A szervezet energetikája is kiegyensúlyozottá váik, így növekszik a vitalitás, a kitartás és az erő.

-A Himalája só megfiatalít és szépít.

-A Himalája só a figyelmet a lelki energiára állítja, az adott személyt tudatosabbá teszi.

-A Himalája só fenntartja a kapcsolatot a bolygó ősi energiái és az emberi szervezet között.

 

A Himalája kristálysó hozzászólásai

Szólj hozzá

0.037 mp