A Himalája só előnyeinek kihasználása 1.

Rejtett szépség, a világ legmagasabb hegységeiben nyugvó Himalája só, az ősi titok, amellyel sokat tehetünk az egészségünkért, szépségünkért és a teljes jólétért.

Már tudjuk, hogy a Himalája só a legtisztább só a világon, éppen ezért ezt a típust nagyon gyakran fel lehet használni természetes gyógymódként és a terápiás kezelésekben. A Himalája só előnyei közé tartozik a megnövekedett energiaszint, a koncentráció javulása, a fogyás, az alvás fokozódó minősége, a szervezet főbb rendszereinek megjavulása, vagyis a Himalája só nagy teljesítményű ásványainak köszönhetően képes helyreállítani az egészségünket, így jobban érezhetjük magunkat, mint valaha. Most előnyei közül veszük egyet-egyet és arról beszélünk kicsit részletesebben.

 

1. Sinus előnyök

A Himalája sóoldat segítségével meg lehet tisztítani az orrjáratokat, ezáltal csökkenthetjük az allergiás tüneteket, az arcüreggyulladást, a horkolást és a sinus fájdalmakat is. A leghatékonyabban ezt úgy lehet megtenni, ha beszerzünk egy orrjárat tisztító locsoló alakú készüléket, amelyet megtöltünk egy Himalája sóoldattal és ezzel alaposan átmossuk az orrüregeket és a melléküregeket. Az nagyon fontos, hogy mindig kövessük a megfelelő utasításokat és az adagolásokat is. A Himalája só nemcsak egyszerűen az orrmelléküregeket tisztítja meg ily módon, hanem jobb légzést biztosít, ami hosszútávon javítja az alvási szokásokat, helyreállítja a test működéseit, enyhíti a stresszt és segít abban, hogy egészségesek maradjunk.

 

A Himalája só előnyeinek kihasználása 1. hozzászólásai

Szólj hozzá

0.024 mp