A Himalája só hatása a vírusokra

A Himalája sót ma már éppen olyan könnyedén be lehet szerezni, mint a közönséges asztali sót, ráadásul ezt már tömbökben, illetve granulátum formájában is meg lehet vásárolni. A Himalája sóból készülnek lámpák is, amelyek negatív ionokat bocsájtanak ki, ha egy égővel felmelegítjük őket, ezzel pedig olyan egészségügyi ellátásokra is alkalmas, mint a gyilkos vírusok és baktériumok elpusztítása. Ennek igazolására már jónéhány tudományos bizonyíték is született, amelyek igazolták a Himalája só antivirális előnyeit. Persze nyilvánvalóan tisztában kell lenni azzal, hogy a Himalája só nem helyettesíti a hagyományos orvosi kezeléseket.

 

A vírusok jellemzői

A vírus a természetben előforduló élő organizmus, amely kisebb, mint a baktérium. Ez egy parazita, ami az emberi sejtekben is előfordul és úgy használja fel a testet, ahogy csak szeretné. A vírusok okozhatnak egyszerű megfázást és influenzát, ezek a leggyakoribb tünetek, de ennél súlyosabb tüneteket is kiválthatnak. Azt tudni kell, hogy az antibiotikumok nincsenek hatással a vírusokra, sőt a saját szervezetünk is képes megvédeni őket, mivel az

úgy működik, mint egy befogadó szervezet, ezért a vírusokkal csaknagyon bonyolult módon lehet leszámolni.

 

A Himalája só jellemzői

A Himalája rózsaszín só forrásai a tibeti földalatti bányák. A sókristályok az ősi tengerek vízéből váltak ki. Ezek a tengerek ugyan már eltűntek sok millió évvel ezelőtt, viszont, amit magukkal hagytak, a Himalája só, még ma is jelen van a világunkban. A Himalája hegyei ráadásul megőrizték azt tiszta, szennyeződésmentes formában is. A himalája só hasonló előnyökkel rendelkezik, mint a tengeri só, viszont sokkal több benne az ásványi anyag.

 

A Himalája só hatása a vírusokra hozzászólásai

Szólj hozzá

0.024 mp