A Himalája só körüli kutatások

 

A mai napig a Himalája só biofizikai tulajdonságait illetően a tudományos érdeklődés igen csekély volt. Ez az oka, hogy eddig olyan kevés kutatást végeztek el a Himalája kristálysó tulajdonságait vizsgálandó. A Himalája só tudományos elemzése és kutatása eddig igen problémás volt, mivel a só kitermelésével nem sokat foglalkoztak. A Himalája sóbányászat ugyanis vesztett népszerűségéből, amikor rájöttek, hogy nem gazdaságos a kinyerése. Csak miután rábukkantak Himalája sóbányákra Pakisztánban és a Himalája más területein, akkor kezdett el a tudományos érdeklődés is újra szárnyalni.

Nagyon fontos, hogy a Himalája sót kézzel bányásszák, mert csak így képes megőrzini a benne rejlő rezgéseket. Ez növeli a Himalája só értékét - és persze árát is. Nyilvánvalóan többe kerül, mint a tengeri só vagy a kősó, amit gépekkel dolgoznak fel.

A Himalája hegység lábainál végzett kutatások igazolták, hogy ezek a sókristályok igen gazdagok tápanyagokban és ásványi anyagokban, ezért érdemesőket fogyasztani, mivel számtalan előnyös tulajdonságuk van a szervezet számára. Ma már nagyon sok orvos és terapeuta használja ezt az ősi, holisztikus anyagot. Sőt már több ezer éve az orvosok sikeresen kezelték betegeiket Himalája sóoldattal. Az iparosítás egy időre kiszorította ezt az ősi tudást, de itt az ideje, hogy újra felfedezzük a Himalája sóban rejlő energiákat.

Meg fogunk lepődni, hogy a szervezet milyen gyorsan visszanyerheti a természetes energia egyensúlyát a Himalája sóval.

 

A Himalája só körüli kutatások hozzászólásai

Szólj hozzá

0.039 mp