A Himalája sólámpák növekvő népszerűsége

A Himalája sólámpa egy darab, egy tömb Himalája kristálysó, amelyet mélyen a Himalája-hegységben bányásztak és amit kiegészítettek egy villanykörtével vagy gyertyával. Ezen lámpák mérete igen változatos lehet, vannak egészen nagyok is. A sólámpák közepén egy lyuk, egy üreg található, amelybe kerül a fényforrás. A Himalája sólámpa nagyszerűen képes felmelegíteni a tömböt, ami így el kezdi kibocsájtani a negatív ionokat a levegőbe.

A bányászok, akik mélyen a földfelszín alatt dolgoznak, a Himalája-hegységben ritkán allergiásak, asztmások vagy szenvednek egyéb légúti betegségektől. Ez azért van, mert ők a napjaikat olyan környezetben töltik, melyek teli vannak negatív ionokkal, amelyek temrészetes módon szabadulnak fel a Himalája sótömbökből. A levegő tehát, amelyet mindennap belélegeznek teli vannak negatív ionokkal annak érdekében, hogy fenntartsák az egészségüket és jó hangulatukat, mivel ezek a negatív ionok képesek kiegyensúlyozni a szervezet működéseit.

Sajnos a modern, kényelemmel teli élet hemzseg az elektronikus eszközöktől, a fűtési és hűtési rendszerektől, melyek rengeteg pozitív iont bocsájtanak ki a levegőbe, melyek felborítják a szervezet egyensúlyát. Ez hozzájárulhat az allergiák, az asztma, a stressz, az álmatlanság és más alvási rendellenességek, az arcüreggyulladások, a migrénes fejfájást és számos más egészségügyi probléma kialakulásához. Megelőzni azonban jól lehet e problémáat a Himalája só segítségével.

 

A Himalája sólámpák növekvő népszerűsége hozzászólásai

Szólj hozzá

0.024 mp