A Himalája sóoldat előnyei

A Himalája sóoldatban 84 ásványi anyag van feloldva, ezek az ionizált vegyületek pedig képesek a szervezetet energetizálni és az áltlaános egészségi állapotot fokozni. A Himalája kristálysó oldata akár 24 órán át is képes megvédeni a szervezetet a káros szabad gyökökkel és a betegségekkel szemben.

A Himalája sóoldatnak számos előnye van a szervezetben. Ezek közül csak néhányat említünk most.

 

  • A Himalája sóoldat képes összehangolni a szervezet lúgos/savas egyensúlyát és normalizálja a vérnyomást.

  • A Himalája sóoldat feloldja és eltávolítja a különféle üledékeket az egész szervezetben, így az erek falának rugalmasságát megőrzi, véd a reumás fájdalmak, az ízületi gyulladások ellen, valamint a vese és epehólyag kövek is elkerülhetőek a rendszeres fogyasztásával.

  • A Himalája sóoldat csökkenti a cukor, a kávé, az édesség, a zsíros ételek, a szénhidrát, a dohányzás utáni vágyat, tehát mérsékli a különféle függőségeket.

  • A Himalája sóoldat a bőrbetegségek kezelésében is segíthet, mivel belülről kifelé teljesem megtisztítja a szervezetet.

  • A Himalája sóoldat kiegyensúlyozza a szervezet pH-ját.

  • A Himalája sóoldat segít megszabadulni a nehézfémektől is.

 

Ezen előnyök a Himalája sóoldatot egy igen értékes anyaggá teszik, mivel ha ezt a keveréket rendszeresen fogyasztjuk, akkor valóban el fognak kerülni minket a komoly betegségek, a szervezetünk több energiát fog előállítani, így frissebbek és kipihentebbek leszünk.

 

A Himalája sóoldat előnyei hozzászólásai

Szólj hozzá

0.022 mp