A kristálysó lámpák előnyei

Clemence Lefevre A Himalája kristálysó lámpák című könyvében írja, hogy a Himalája sókristályok az évszázadok során több, mint 500 méterrel a Föld alatt voltak, így nem érték őket a környezeti szennyeződések. A Himalája kristálysó lámpa kellemes meleg fényt áraszt, de az értékes anyagokat tartalmazó sótömb miatt számos egészségügyi előnye is van.
A Himalája kristálysó lámpát lehet használni a nappalikban, hálószobákban, de bármilyen más térben, ahol szeretnénk létrehozni egy pihentető, kellemes és nyugodt légkört. Lefevre állítja, hogy a sólámpa különösen hasznos az olyan terekben, ahol sok az elektromos készülék (számítógépes irodákban, hivatalokban), mert a himalája só képes csökkenteni az elektromágneses szennyezést, így megszünteti az irodai berendezések okozta fáradtságot. Sőt ezek a lámpák nagymértékben javítják a koncentrációt.
A lámpák különösen hatékonyan a vegyi anyagok, a füst, a penész, az allergének, a por, a pollen, a levegőben levő baktériumok megszüntetésére. Éppen ezért gyakori, hogy kollégiumi szobákban, művészeti stúdiókban, hajformázó szalonokban, irodákban, dohányzó terekben stb. is felhasználják.
A kávézókban, bárokban, éttermekben romantikus hangulatot idéz elő, de ezenfelül a levegőt is tisztántartja. A hangulat fokozására használják a Feng Shuiban is, ahol az energiaáramlást fokozza. A meditáció és masszázs élményét is fokozhatjuk a Himalája só fényével.

A kristálysó lámpák előnyei hozzászólásai

Szólj hozzá

0.038 mp