Himalája só a szemre

A mai világban a számítógépek, a telefonok, a televíziók kikészítik a szemünket, amelyek így felesleges megpróbáltatásoknak vannak kitéve, ez pedig kiszáradásukkal jár együtt. Mivel a környezeti tényezők és az öregedés is károsítja a szemet, ezért nagyon fontos felismerni, hogy mikor jön el az a pillanat, amikor szükség van a szem nedvességének pótlására. Lee Swanson, A Swanson Health Product elnöke és Dr. Barbara Hendel, a Ludwig-Maximilliam Egyetem kutatóorvosa szerint a Himalája só rengeteg előnyt biztosít e téren is. Ahogy Hilde F. Bschorr is kiejentette, hogy a Himalája sós víz képes enyhíteni a szemproblémákat, ráadásul segítenek az öregségi csökkent látás kezelésében is, ha elég hosszú ideig használják őket.

 

Utasítások

1 Vegyél a Himakája só mellé még egy kis sminkeltávolító vattát, szemmposó poharat, üveg palackot, mert ezekre is szükség lesz ehhez a projektez. Ezeket az eszközöket egyébként könnyedén be lehet szerezni a helyi drogériákban, illetve egészslgügyi boltokbn is, hiszen ezek a tételek mindig a rendelkezésre állnak ezeken a helyeken.

 

2 oldjunk fel 3,5 dl langyos vízben negyed teáskanálnyi Himalája sót. Ha szívesebben használnánk a Himalája sótömb helyett finom sót, akkor érdemes először mozsárban felaprítani, összetörni, majd ezután feloldani. Ezt az oldatot felére hígítjuk ezután, majd ezzel alaposan átmossuk a szemet. A Himalája só megköti a vizet, így a szemgolyó visszanyeri természetes formáját. Ebben a koncentrációban ráadásul a Himalája só nem égeti vagy csípi a szemünket, mivel a könny is éppen ilyen koncentrációban tartalmazza a sóoldatot.

 

3 fontos, hogy mindig eltávolítsunk minden sminket magunkról, mielőtt el kezdjük használni ezt a Himalája sóoldatot.

 

Himalája só a szemre hozzászólásai

Szólj hozzá

0.037 mp