Himalája só a terhesség alatt

A terhesség egy kilenc hónapos utazás. Ez az az idő az életedben, amikor egyszerre érzed magad boldognak, izgatottnak, nyugodtnak és örömtelinek. Azonban nem ritka, hogy ezeket a tapasztalatokat szorongások is kiegészítik, mivel nem vagyunk tisztában azzal, hogy milyen gyakorlatokat végezhetünk, hogy mit ehetünk, hogy mit tehetünk ahhoz, hogy a bennünk fejlődő magzatnak a legjobb legyen.

 

A szuperélelmiszerek nagy mennyiségben történő fogyasztása mindenképpen előnyös legyen. De melyek is ezek pontosan?

 

A Himalája só mindenképpen egy szuperélelmiszer, mivel a benne található 84 ásványi anyag éppen olyan mintát képez le, mint az emberi szervezet, éppen ezért igen hatékony a magzat egészséges fejlődésének és növekedésének biztosításában is, valamint az anya egészségének és nyugalmának fenntartásában. A legfontosabb, hogy az élelmiszereket mindig Himalája sóval ízesítsük, illetve rendszeresen vehetünk Himalája sófürdőt is. A Himalája só jó hatással van az anyatej minőségére és mennyiségére is.

 

Az algák is igen hatékony szuperélelmiszerek, mivel nagyon magas a vastartalmuk, ezenfelül nagyon sok más vitamint, ásványi anyagot és gamma-linolénsavat tartalmaznak, ami egyébként az anyatej minősége szempontjából igencsak fontos.

 

A terhesség szempontjából fontos szuperélelmiszer még a méh pollen, ami tartalmazza az összes aminosavat, mire az immunrendszernek szüksége van, éppen ezért szintén jó hatással van a magzat fejlődésére és növekedésére.

 

Himalája só a terhesség alatt hozzászólásai

Szólj hozzá

0.022 mp