Himalája só receptek

A Himalája rózsaszín kristálysóval nagyszerűen lehet főzni, felszolgálni és meghinteni az ételt, mivel ez olyan, mint egy fűszerkeverék, tehát mindösszesen elegendő, ha csak ezzel a sóval fűszerezünk. A Himalája sóval készült receptek egyre népszerűbbek, így egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert, szó szerint több ezer Himalája sós recept vár felfedezésre.

A Himalája kristálysó népszerűségét annak köszönheti, hogy évmilliók alatt teljesen elzárva a környezeti hatásoktól létezett mélyen a Himalája alatt, extrém nyomás alatt, ez pedig lehetővé teszi, hogy a Himalája só különféle formáit a lehető legváltozatosabb célokra használjuk fel. A Himalája só bizonyos formáit fel lehet használni az ételek elkészítéséhez, azok ízének fokozására, de számos egyéb célra kiválóan alkalmas.

Nagyon népszerű a Himalája sós grillap, panel vagy konyhai lemez. A sós rácsok egyedülálló, ínyenc főzési élményt biztosítanak, mivel a grill az ételt közvetlenül ízesíti, így még a fűszerezéssel sem kell bajlódnunk. Ezzel a technikával a húsok nem fognak kiszáradni. Sőt ha úgy érezzük, hogy nem eléggé sült sósra az étel, akkor öntsünk a Himalája sólapra egy kevés vizet, ami feloldja a felső réteget, amit a hús majd magába szív.

A Himalája sótömbökből tálakat is faragnak, amikben elkészíthetjük kedvenc salátáinkat meglocsolva egy kevés folyadékkal, ami szintén kioldja a szükséges sómennyiséget a tálból. Ezt fel lehet használni a hideglevesek, fagylalt és más csemegék kínálására is. A Himalája sótálakat, tényérokat, blokkokat és lemezeket fel lehet hazsnálni az ételek feljavítására is. Sőt még ezeken sushit is felszolgálhatunk.

 

Himalája só receptek hozzászólásai

Szólj hozzá

0.044 mp