Működik a Himalája kristálysó?

A Himalája kristálysó végtelen mennyiségű pozitív előnyöket jelent, mint például: fokozza az energiaszintet, növeli az élelmiszer felszívódását, előmozdítja az érrendszer, a légútak és orrmelléküreg egészéségét, csökkenti a nyálka membránjain fellépő duzzanatok nagyságát, enyhíti az allergiát és csökkenti a szennyező anyagokat a szervezetben, megakadályozza az izomgörcsök kialakulását, elősegíti a csontok egészségét és erejét, növeli az immunrendszer áltlaános egészségét, stabilizálja a szívfrekvenciát és a vérnyomást, csökkenti a szervezetben a túlzott savasságot és egyensúlyba hozza a szervezet sejtjeinek pH-szintjét (amelyről tudni lehet, hogy rendkívül fontos, mivel a legtöbb betegség forrása a test elsavasodása, mivel a baktériumok számára ez az ideális környezet).

A Himalája kristálysót számos módon lehet fogyasztani, de ezek közül a legalapvetőbb az ételek ízesítése, a nyers vagy főtt ételek ízének kihozása. A Himalája kristálysót sóterápiaként is fel lehet használni, amely során a belőle készült tömény sóoldatot kell elfogyasztani naponta, közvetlenül ébredés után. A Himalája kristálysót orálisan is be lehet lélegezni, Himalája inhalátorral az allergia és az asztma tüneteinek enyhítésére. Természetes antihisztaminként a Himalája só segíthet csökkenteni a nyálka mennyiségét és annak sűrűségét is.

Persze mindig fontos, hogy hallgassunk testünk jelzéseire. Ha vágyakozunk a sós ételek iránt, akkor a szervezetünk jelzi, hogy kimerült az ásványi anyag raktára, ezért nagyon fontos pótolni azt. Az emberi szervezetnek szüksége van egy bőséges kínálatára az ásványi anyagoknak, hogy hozni tudja az optimális szintet.

 

Működik a Himalája kristálysó? hozzászólásai

Szólj hozzá

0.027 mp