Néhány dolog, amit eddig nem tudtál a Himalája sóról

A Himalája só egészséges, a Himalája só ásványi anyagokban gazdag. A Himalája só rózsaszín, a Himalája sót kézzel bányásszák. De mit kell még róla tudni?

 

A Himalája só már évek óta jelen van a bioboltokban. Ez a fajta só sokáig eltartható, de nagyon fontos, hogy száraz helyen és lehetően mindig lezárva tároljuk, mivel gyorsan magába szívja a környezet nedvességét. Sötét, hűvös helyen viszont évekig eláll.

 

A Himalája só egy teljes sprektumú só, ami nagyon fontos a szervezet egészségének fenntartásában. A szervezet nem képes só nélkül élni és a válsághelyzetben ezeket a tartalékokat használja fel elsőként. A Himalája só éppen ezért nagyon sok területen nyújthat segítséget. A Himalája só rendszeres fogyasztása nemcsak jót tesz az egészségnek, de biztosítja a szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagokat is.

 

Ha sokat edzünk, sok cukros levet fogyasztunk vagy meleg éghajlaton élünk, akkor a szervezetnek sokkal több sóra van szüksége, mint amennyit eszünk. Azonban a feldolgozott só nem adja meg az összes ásványi anyagot, amire szükségünk van, hiszen erre csak a Himalája só és más teljes sprektumú sófajták képesek.

 

Az egészségtelen ételek után a szervezetünk gyakran vágyik a teljes sprektumú Himalája sóra. Amikor a szervezetben nincs elegendő ásványi anyag, akkor jobban vágyunk a só fogyasztására. Azonban sok esetben ilyenkor sós snack-ek felé nyúlunk, pedig ha Himalája sót használnánk az ételeinkbe, akkor nem vágynánk annyira az egészségtelen ételek után.

 

Néhány dolog, amit eddig nem tudtál a Himalája sóról hozzászólásai

Szólj hozzá

0.035 mp