Bejegyzések a "Himalája sótégla" cimke szerint

Steak Himalája sóval

A Himalája só egy olyan eszköz, amivel kiadósabbá és tartalmasabbá tehetjük az ételeinket. Ez egy durva, rózsaszín só, ami nagy nedvességtartalmú, körülbelül 13 körüli. A Himalája só a pakisztáni bányák mélyéről ...

Tovább olvas ...

Himalája sólámpa vásárlási útmutató 1. - miért érdemes?

A Himalája kristálysó lámpák nagyon szép díszei lehetnek bármely otthonnak. Amikor úgy döntünk, hogy Himalája sólámpát vásárolunk, akkor áltlaában elsőként dekorációs szempontokból tesszük ezt. Persze mindig tudni ...

Tovább olvas ...

Még több információ a Himalája sótégláról

A Himalája sólapokat gyakran nevezik téglának is. Ezeket nagyszerűen fel lehet használni főzéshez, sütésre és gyógyításra is, de dekorációs célokra sem utolsó. A Himalája sótégla még fürdésre is kiváló. Miután ...

Tovább olvas ...

Hogyan süssünk steak-et Himalája sólapon?

A steak elkészítése az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy el kezdjünk sütni a Himalája sótömbökön. A folyamat ugyanaz, mint más élelmiszerek esetében, csak a sütési idő az, ami eltér. 1. Fontos, hogy a megfelelő lapot ...

Tovább olvas ...

0.005 mp